Utställare

Dfind.jpg

Dfind

Dfind Science & Engineering är ett rekryterings- och konsultföretag inom teknik och naturvetenskap. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har alla en naturvetenskaplig eller en ingenjörsutbildning och arbetslivserfarenhet inom respektive område. Detta i kombination med stor kunskap kring personalfrågor och gedigen erfarenhet av att rekrytera gör att vi förstår våra kunders behov av både flexibilitet och rätt kompetens. Vi hjälper våra kunder och konsulter att utvecklas och att vara konkurrenskraftiga i en föränderlig omvärld. Att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag är ett stort förtroende som vi tar på allra största allvar. Vi är en del av det globala HR-tjänsteföretaget Randstad.

swerim.gif

Swerim – Forskning för en hållbar framtid

Swerim är ett av de ledande industriforskningsinstituten inom gruvteknik, processmetallurgi, material, produktionsteknik och applikation med verksamhet i Luleå och Stockholm.

Istället för en traditionell karriärstege får du unika möjligheter att utvecklas åt många olika håll. Du kanske vill leda en stor EU-satsning? Driva konfidentiella projekt åt våra kunder? Eller fördjupa dig inom ett visst ämne? På Swerim har du stor frihet att bredda din kompetens och djupdyka i det du tycker är intressant. Om du dessutom blir industridoktorand innebär det att du kan vara anställd hos oss samtidigt som du doktorerar. Efter disputation är det vanligt att man fortsätter att jobba hos oss.
Vi har både ex-jobb och traineeprogram. Det är ett bra sätt för dig att lära känna oss och för oss att lära känna dig.

svenska-ingenjorer-logo.png

SVERIGES INGENJÖRER

Sveriges Ingenjörer är landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer och en del av Saco (Sveriges akademikers centralorganisation) med 150 000 medlemmar. Sveriges Ingenjörer ger medlemmarna handfast stöd, bland annat genom cv-granskning, rådgivning inför och vid löneförhandlingar, varsel, uppsägningar och omorganisationer, karriärfunderingar, studier och arbete utomlands.

SVENSKT ALUMINIUM

“Svenskt Aluminium är en nationell intresseorganisation vars medlemmar är företag för vilka aluminium är ett strategiskt material och grundades 2001. Vi är ett 50-tal medlemsföretag med sammanlagt ca 5.000 anställda. Vårt mål och vision är att öka kunskapen om - och användning av aluminium och att aluminium ska ses som ett naturligt materialval med hänsyn till säkerhet, ekonomi, design och ett hållbart samhälle.”

HYDRO EXTRUSION SWEDEN

“Din utvecklings- och tillverkningspartner. Vi är branschledande med över 50 års expertis inom strängpressat aluminium, entreprenörsanda och ständiga förbättringar.”

1510914824.14.png

GRÄNGES

“Gränges är den största tillverkaren för lödda värmeväxlare i aluminium. Varannan bil som produceras i dag globalt innehåller material som Gränges tillverkat.”

BIM 4-f Logga.png

BIM KEMI AB

“BIM Kemi AB tillverkar och utvecklar produkter/funktioner till pappers och massa industrin. Företaget är ett familjeföretag som startades 1973. Huvudkontoret ligger i Stenkullen utanför Göteborg, där du också finner produktion, labb och F&U. BIM har även lokala enheter i Norge, Finland, England, Tyskland, Belgien, Tjeckien, Spanien, Portugal, Frankrike och Syd Afrika, samt arbetar med agenter och distributörer i fler massa och papperstillverkande länder. Värderingarna i BIM är engagemang, kreativitet och innovation. Strategin är kundnärhet. På BIM tänker vi annorlunda. För att bli ännu bättre vågar vi prova nya vägar och innovativa lösningar i nära samarbete med våra kunder”

carpenter.jpg

CARPENTER POWDER PRODUCTS

CPP is a producer of gas atomized powders using different atomizing technologies (AIM / Protected Atmosphere / VIM) which produce super clean powders at production sites in Sweden and USA. Products includes Iron-, Nickel, Titanium-, and Cobalt-based alloys for the use in MIM, AM, Laser and PTA Cladding and Thermal Spraying, or for conversion to powder metallurgy ingots and near net shapes (NNS) by means of hot isostatic pressing (HIP).

boliden-01.png

BOLIDEN

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vi tillhör de bästa inom hållbar gruv- och metallproduktion och har en ledande position inom återvinning av metall. För att kunna driva våra gruvor och smältverk behöver vi medarbetare med drivkraft, spetskompetens och kreativt tänkande. Eftersom Boliden har hela värdekedjan inom metallproduktion kan vi erbjuda jobb för ingenjörer med olika studieinriktningar. Om du vill vara en del av ett ledande, ansvarsfullt och hållbart företag som verkar i en global högteknologisk industri - besök oss i vår monter på BKW så berättar vi mer om Boliden, exjobb, sommarjobb, karriärvägar och framtida jobbmöjligheter.

Samhället behöver metaller - och vi behöver dig!

Suzuki-Garphyttan-logo.jpg

SUZUKI GARPHYTTAN

Suzuki Garphyttan tillverkar trådprodukter i fem tillverkningsenheter: Sverige (Garphyttan), England, USA, Mexiko och Kina. Vi är framgångsrika på nischprodukter mot bilindustrin såsom ventilfjädertråd, rostfri tråd till injektionspumpar för dieselmotorer samt platt och profilerad tråd. Suzuki Garphyttan omsätter 1,9 miljarder kronor och har totalt 620 medarbetare (2018). På enheten i Garphyttan är vi cirka 380 medarbetare.

valmet.jpg

VALMET

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

På Valmet möts fantastiska talanger med varierande bakgrund. Vårt arbete med att föra våra kunders verksamhet framåt kräver kreativitet, tekniska innovationer, kunskap om service och, viktigast av allt, teamarbete. Vi bygger maskiner stora som en fotbollsplan, underhåller hela bruk och skapar innovationer för att använda förnybara resurser. Föreställ dig storleken på vårt arbete och du får en känsla för vilka människor vi behöver och hur de behöver samarbeta. Varje dag delar Valmet team över hela världen känslan av att åstadkomma något fantastiskt – känslan av när allt fungerar tillsammans.

48383368_1955254607877096_8077124378849968128_n.jpg

VÄRMEVÄRDEN

Värmevärden levererar hållbara energilösningar till bostäder, industrier och lokaler. Verksamheten finns i 10 kommuner i Mellansverige och totalt har vi ca 90 anställda – alla engagerade för en trygg och säker leverans till våra kunder. I flera av våra nät finns ett nära samarbete med industrin på orten, på det sättet kan vi använda restvärme från industrin till att värma bostäder och lokaler, en miljövänlig och effektiv metod att tillvarata jordens resurser.

TFIP-logotyp-2018-rgb.jpg

TFIP

TFIP är en komplett projekteringskonsult som arbetar med några av Sveriges största infrastrukturprojekt. TFIPs affärsområden är projektledning/management, infrastruktur, samhällsbyggnad och 3D BIM. Vi har kompetens inom flera olika teknikdiscipliner vilket gör att vi kan skapa kompletta tekniska lösningar där de olika disciplinerna samverkar.

TFIP är en dynamisk och digital arbetsplats med fokus på passion, innovation och flexibilitet. Företaget har kontor i Falun, Stockholm och Göteborg. TFIP är utnämnt till Gasellföretag, vilket innebär att vi rankas som ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag.

BENGT DAHLGREN

Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag som är verksamt inom samhällsbyggnad.

“Vi tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom installation, brand & risk, bygg & fastighet och energi & miljö. För att nå ett hållbart samhälle krävs att vi alla bidrar med kunskap och vilja. På Bengt Dahlgren har vi tagit ställning. Vi ska vara en föregångare. Med engagerade medarbetare erbjuder vi en helhetslösning som bidrar till ett mer hållbart byggande. Det ska vara lönsamt för våra kunder att vara hållbara. Vi lever som vi lär och drar vårt strå till stacken”

VASAKRONAN

“Vasakronan är bäst i Europa och nia i världen på hållbarhet i fastighetsbranschen. Och det är inte vi som säger det. Det är GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) som säger det. GRESB mäter och utvärderar hållbarhetsarbetet i 903 fastighetsbolag i hela världen ur ett investerarperspektiv. Det är alltså ett superviktigt index. Vi jobbar varje dag för att behålla vår position. För att klara det har vi högt uppsatta mål och vi spanar ständigt efter nya möjligheter. Inte minst inom teknikområdet och ofta med fokus på effektiva energilösningar. Sedan 2008 har vi halverat energianvändningen i våra fastigheter. Nu har vi bestämt oss för att halvera den igen. Vill du också jobba på Europas mest hållbara fastighetsbolag? Så bra! För vi vill gärna ha sällskap av fler innovativa, affärsdrivna och motiverade individer. Följ oss gärna på LinkedIn.”

CAVERION_LOGO_BLUE_RGB_LARGE-2.png

CAVERION

Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur.

“Vårt unika tjänsteerbjudande omfattar hela livscykeln, från design till konstruktion till underhåll. Vår vision är att vara förstahandsvalet när våra kunders, medarbetares, partners och investerares omvärld digitaliseras.”

1200px-SANDVIK.svg.png

SANDVIK-KONCERNEN

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2017 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 91 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.

SSAB-Svenskt-Stål-AB-Logo.svg.png

SSAB

SSAB har varit i stålbranschen i mer än 140 år och har produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. Vi strävar efter att uppnå lönsamhet genom vår vision om en starkare, lättare och mer hållbar värld. Vår ambition är att vara helt fossilfria senast 2045 – följ med på vår hållbarhetsexpedition.

sherwin.jpeg

SHERWIN -WILLIAMS

Sherwin-Williams grundades 1866 och är idag ett globalt ledande företag inom tillverkning, utveckling, distribution och försäljning av ytbehandlingar och relaterade produkter. Vi leverar till professionella, industriella och kommersiella kunder och även till slutkonsument.
Sherwin-Williams har mer än 60 000 anställda på sex kontinenter som jobbar intensivt för att kunna leverera den snabba och flexibla support och expertis som målare, målarfirmor, OEM-företag och specifikatörer förlitar sig på. Även arkitekter, konstruktörer och hemmafixare räknar med Sherwin-Williams sakkunskap.

ADVEN SWEDEN

Adven erbjuder innovativa & miljöriktiga energi- och vattenlösningar. Vi är energipartner till såväl de allra största aktörerna inom processindustrin som till medelstora företag. Våra ingenjörer granskar kundens hela produktionsprocess för att hitta nya möjligheter att betydligt effektivisera energi- och vattenförbrukningen. Adven tar sedan fram optimala lösningar ur kundens perspektiv utan att förbinda sig till någon enskild teknisk lösning.

Adven är ett tillväxtföretag och vi söker ständigt kunniga medarbetare och nya talanger. Vi har ett team där vi alla stöttar varandra, och utnyttjar gruppens samlade expertis på bästa möjliga sätt i varje projekt. Att kontinuerligt utveckla och dela med oss av våra kunskaper är en självklarhet för oss. Våra 370 Energiexperter finns i Sverige, Finland, Estland och Lettland och sedan 1982 har vi genomfört över 500 projekt.

Advantage in energy. For Business, People and Planet

akzo.jpg

AKZO NOBEL

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. I Sverige finns vi i Årsta, Kristinehamn, Angered och Malmö. Varje år erbjuder vi cirka 170 stycken sommarjobb totalt på våra siter i Kristinehamn, Malmö och Angered. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.

GE_Healthcare_Logo_RGB.jpg

GE HEALTHCARE

As a leading global medical technology and life sciences company, we provide a broad portfolio of products, solutions and services used in the diagnosis, treatment and monitoring of patients and in the development and manufacture of biopharmaceuticals.

We help improve outcomes for healthcare providers and for therapy innovators around the world. This means increased capacity, improved productivity and better patient outcomes.

We also aim to support our customers in the pursuit of precision health: health care that is integrated, highly personalized to each patient’s needs and that reduces waste and inefficiency.

We embrace a culture of respect, transparency, integrity and diversity.

OVAKO

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs - vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.

Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Vår tillverkningsprocess gör att våra produkter har 80 % lägre koldioxidavtryck, jämfört med det globala genomsnittet.

Ovako har fler än 3 000 anställda i mer än 30 länder. Omsättningen 2017 uppgick till 921 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 en del av den japanska stålkoncernen Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation som är världens tredje största stålproducent med 93 500 anställda globalt och en årlig omsättning på 43 miljarder euro.

oerlikon-Logo.jpg

ŒRLIKON SWEDEN

Den säkra vägen till högpresterande verktyg och komponenter
Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för alla typer av företag som arbetar med produktionsverktyg och precisionskomponenter.

Vi tillverkar tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som är hårdare än stål under varumärket BALINIT®. Ytterligare varumärken vi erbjuder våra kunder är Balismooth® och GearPak®. Våra skikt är ISO och FDA certifierade.

Största vinsterna med våra BALINIT®-beläggningar har de kunder fått som jobbar med:
- Maskinkomponenter
- Skärande bearbetning
- Klippning och stansning
- Kall- och varmformning
- Pressgjutning och extrusion
- Plast- och gummiproduktion
- Livsmedels- och läkemedelstillverkning
- Träbearbetning
- Pappers- och cellulosaproduktion

EXEGER

Exeger produces the world’s best solar cell. It’s the only solar cell to work in the same environments as people, designed and produced for integration into the products you love.

10 years of preparation. We invented this technology in 2010 and the better part of the past decade, we have developed the solar cell to what it is today. In parallel, we built the factory, and made sure the production process is non-toxic and eco-friendly. The factory location is a testament in itself - in the middle of Stockholm, on the KTH-campus. It’s as clean a production as you can get. It took us almost a decade and now we finally have the simplest product imaginable: a design-centric solar cell which converts ambient light to power your everyday devices. It’s simple in that you don’t have to think about it, it’s just there, as light is just there. All you need to remember is: the brighter the better.

We are 85 employees from numerous backgrounds and over 20 nationalities. We have all production in-house, we design and build all the machines ourselves, develop commercial prototype applications for customers, and research on new innovative materials and components for the solar cell. Join us in any number of fields and help us grow.

Welcome!

varmex.png

VÄRMEX

Värmex AB är specialister på inomhusklimat. Vi samlar ingenjörer och tekniker under samma tak vilket ger oss en unik sammansättning som främjar både teknisk och personlig utveckling. Som ingenjör hos oss ser man sina lösningar realiseras och får feedback från verkligheten hur de fungerar.

Vi har uppdrag inom bland annat VVS-projektering, energi och klimatsimuleringar, mätteknik, energikartläggningar och energideklarationer. Våra kunder är alla ifrån bostadsrättsföreningar till kommersiella fastighetsägare och förvaltare. 

Nytt för året är att vi lanserar ett Trainee-program för nyexaminerade civilingenjörer. Kom förbi vår monter så berättar vi mer!

akers-sweden-ab-14977293-1488974165648.jpeg

ÅKERS ROLLS

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation och tillsammans säljer man valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 250 anställda och har sin produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm. Det är också i Åkers Styckebruk som koncernen bedriver forskning och utveckling av gjutna valsar.

Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss i en spännande fas, där vi växlar upp aktiviteterna för att behålla vår framskjutna position inom branschen genom att leverera högsta kvalitet. Vi utvecklar våra förmågor och produktionsapparat tillsammans genom vårt produktionssystem, ÅPS, som i grunden bygger på LEAN-filosofin.

Vårt agerande knyts samman av vår säkerhetskultur och våra gemensamma värdegrunder; åtagande, respekt, samarbete och engagemang.

Om Union Electric Steel Corporation
Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i USA, Kanada, Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till Ampco-Pittsburgh Corporation.

NOURYON

Your partner in essential chemistry for a sustainable future.

Industries worldwide rely on our essential chemistry in the manufacture of everyday products such as paper, plastics, building materials, and personal care items. Building on the dedication of our employees and our shared commitment to safety, sustainability, and open innovation, we have established a world-class business and built strong partnerships with our customers. We are a global company and operate in over 80 countries around the world. On a daily basis Nouryon strive to do more with less, creating essential ingredients in products you use every day, making everyday life more effective, more convenient and more comfortable.

Welcome to our world of innovations.

Academic Resource.gif

ACADEMIC RESOURCE

Academic Resource är specialister på bemanning och rekrytering inom Life Science!
Våra väletablerade kunder verkar inom olika delar av Life Science sektorn, främst läkemedels- och medicinteknisk industri. Hos oss finner du en bred variation av tjänster, allt från laboratorie- och processingenjör till QA och chefspositioner. Vi har både juniora och seniora roller, så frågan är: Vad är du intresserad av?

Hoppas att vi kan hjälpa dig till nästa steg i karriären!
We take you further.

Beckers_RGB_Large.jpg

BECKERS

Beckers är en världsledande leverantör av industrifärg och marknadsledande inom coil coatings, eller så kallad bandlackeringsfärg. Vi fokuserar på att utveckla hållbara produkter och vår vision är att bli det miljömässigt mest hållbara industrifärgföretaget i världen. Beckers har funnits i över 150 år och vår expertis bygger på vår långa erfarenhet inom färgtillverkning. Idag har Beckers Group en global organisation med 1800 anställda och med 24 fabriker i 19 länder, vilket säkerställer att vi kan erbjuda en snabb service till våra kunder.

LKAB

I mer än 125 år har LKAB:s medarbetare varit med och utvecklat LKAB till den ledande, högteknologiska och hållbara gruv- och mineralkoncern vi är idag. Därför är vi ständigt på jakt efter medarbetare som drivs av en vilja att förbättra och forma framtiden. LKAB erbjuder spännande karriärmöjligheter i en internationell koncern med över 200 olika yrken.

Cementa logo.png

CEMENTA

Cementa är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar och marknadsför cement och erbjuder kunskap om användning av cementbaserade produkter. Tillverkningen sker på våra fabriker i Slite, Skövde och i Degerhamn - platser där det finns god tillgång på det för cementtillverkning viktiga råmaterialet kalksten. Cementa är ett modernt och högteknologiskt företag, och vi satsar stora resurser på att utveckla nya produkter och användningsområden. På våra fabriker arbetar bland annat processtekniker, processingenjörer, mekaniker, elektriker, konstruktörer och kemister. Inom vår marknadsfunktion samt forskning och utveckling arbetar säljare, tekniker och administratörer. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och försäljningskontor finns i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Produktion och bearbetning av cement sker i stora och synliga anläggningar. Vi arbetar aktivt med att minska vår påverkan på närområdet och vi är måna om att ha en öppen dialog med närboende och andra lokala intressenter. I vårt informationsblad Utsikt kan du läsa om vad som händer vid våra tre fabriker.

Miljö är viktigt för oss. Läs mer om hur vi integrerar miljöarbetet i hela verksamheten under avsnittet Hållbarhet.

Cementa ingår i den internationella byggmaterialkoncernen HeidelbergCement som har cirka 59 000 medarbetare i 60 länder.

academic work.png

ACADEMIC WORK

Academic Work rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar eller som är i början av karriären – Young Professionals. Hos oss erbjuds du meriterande extra- och heltidsjobb inom flera områden, men vi är störst inom IT, teknik och ekonomi. Just nu har vi över 250 lediga jobb inom teknik över hela Sverige, både deltid- och heltidsjobb, där du kan arbeta som allt från projektingenjör till utvecklingsingenjör, eller starta karriären på ett traineeprogram.

Hos oss påbörjar Young Professionals sina karriärer varje dag, varför gör du inte samma sak? Kom förbi Academic Works monter på BKW och se vilka möjligheter som passar just dig!

hoganas-logo.png

HÖGANÄS

Höganäs är världens ledande tillverkare av järn- och metallpulver. Vi ser oändliga möjligheter med våra produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens bilkomponenter, produkter för lödning, elektriska motorer och system för hållbar energiproduktion.

spci_logo_anv_nd.png

SPCI

Nätverket för dig som vill jobba i en klimatsmart framtid
Hållbara, förnybara, återvinningsbara och nedbrytbara. Produkter från skogen är framtiden. Sverige består till 70% av skog och den växer! Möjligheterna med materialet är näst intill oändliga och kan bidra till en bättre, mer klimatsmart värld.

Är du intresserad av att utveckla intelligenta förpackningar, jobba med energieffektivisering av avancerade kemiska processer eller forska på framtidens miljövänliga materiallösningar så är skogsindustrin något för dig. SPCI kan bli din väg in i branschen!

Vilka är vi?
SPCI, Svenska Pappers- och Cellulosaingeniörsföreningen har idag ca 2500 medlemmar. Många av dem har gått civilingenjörsprogram inom materialdesign, teknisk kemi och bioteknik och energi och miljö.

Våra medlemmar jobbar t ex på/hos:
De svenska massa- och pappersbruken, universitet, högskolor och F&U-center, leverantörer av maskiner, kemikalier, mätutrustning och digitala lösningar för industrin, teknikkonsultföretag och startups.

Nätverket Ung Kompetens
Ung Kompetens är SPCIs satsning på unga i början av karriären, dvs studenter och unga medarbetare i skogsindustrin. På våra Ung Kompetens-aktiviteter kan du tillsammans med andra studenter träffa unga som jobbar i skogsindustrin samt andra bra företagskontakter och få information och inspiration för framtiden.
Studentmedlemskap och aktiviteter är gratis för dig som student. Välkommen!

Bli studentmedlem på www.spci.se

jernkontoret.png

JERNKONTORET

Jernkontoret is the Swedish steel producers’ association. We safeguards the steel industry’s interests through working for the best possible preconditions for operations in Sweden. We wish to recognised as a pillar of credibility and a discussion partner with specialist expertise. What is more we are a significant builder of networks, both on the national and international stage.

51405616_355363368397789_1213823840216416256_n.jpg

UNIONEN

” Var vill du jobba efter examen? Ett medlemskap i Unionen Student för bara 100 kr ger dig stöd på vägen till drömjobbet.

Under studierna stöttar vi med förmånliga rabatter och över 3 000 kronor tillbaka för kurslitteratur och kåravgifter om du sparar kvittona till efter examen.

När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expertkunskap kring löner och villkor, vässar ditt cv, granskar din LinkedIn och hjälper dig med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges populäraste arbetsplatser. Vi ses på mässan!”

Logo-med-tema-361_RGB.png

NORRENERGI

Var med och skapa energilösningar för framtiden

Fler än 100 000 människor i Solna och Sundbyberg med omnejd får sin värme från Norrenergi. Det gör det möjligt för oss som jobbar här att göra skillnad för miljön – varje dag.

På Norrenergi är vår kompassnål tydligt inställd på att ständigt ta verksamheten till nästa steg. För med vår värme och kyla i kretslopp lägger vi grunden för den hållbara staden och vi är stolta över att nästan 100 procent av vår produktion är förnybar. Dessutom är all vår värme märkt med Bra Miljöval och framställs av biobränslen och värmen ur renat avloppsvatten.

Vi är stora nog att ligga långt fram i utvecklingen men små nog för att kännas som ett personligt företag där vi vill hitta lösningar och bryr oss om varandra.  Hos oss har du goda förutsättningar att vara med och påverka.

Vill du också vara med och skapa klimatsmarta energilösningar för framtiden? Följ oss gärna på Linkedin och kom och träffa oss den 19 februari.

Holmenlogga.jpg

HOLMEN

Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

outokumpu.jpg

OUTOKUMPU

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Vi skapar avancerade material som är effektiva, långvariga och återvinningsbara – för att bygga en värld som varar för evigt. Rostfritt stål är ett idealiskt material för att skapa varaktiga lösningar i krävande applikationer från bestick till broar, energi till medicinsk utrustning tack vare dess egenskaper såsom 100 % återvinningsbart, korrosionsbeständigt, underhållsfritt, slitstarkt och hygieniskt. Outokumpu verkar från tre platser i Sverige – Avesta, Degerfors och Torshälla/Eskilstuna.